O nama

O nama

Kompanija Radanović Invest Group je osnovana 2005. godine, naša glavna djelatnost je izvođenje radova u građevinarstvu. Stekli smo veliko iskustvo u izgradnji različitih vrsta stambenih i poslovnih objekata, apartmansko-turističkih objekata i naselja te izgradnjom luksuznih objekata-vila.
Pored izvođenja građevinskih radova za naše klijente kompanija se bavi i investicijama tj. izgradnjom i prodajom sopstvenih nekretnina te izradom i dizajnom namještaja.

Temelj naše kompanije je velika porodična tradicija u građevinarstvu. Porodica Radanović potiče iz sela Mokrine kod Herceg Novog , poznatog po svojim odličnim graditeljima, posebno zidarima i majstorima za obradu kamena sa tradicijom koja seže daleko u istoriju.

Radanović Invest Group upošljava lokalne timove kako graditelja tako i profesinalaca sa velikim i dokazanim iskustvom. 
Danas  u firmi rade i sarađuju,  građevinski inženjeri, mašinski inženjeri, zidari, elektro tehničari, bravari, vodoinstalateri, stolari kao i tim ljudi zaduženih za nadgledanje radova, arhitekte kao i pejzažni dizajneri.

Naša kancelarija i salon namještaja se nalazi u Baošićima u modernom poslovnom centru uz magistralni put Herceg Novi - Kotor.

Radanović investment-O nama
Radanović investment-O nama

Video prezentacija