Nekretnine

Bellavista - Baošići

Apartmansko naselje BELLAVISTA se nalazi u Baošićima ispod glavnog magistralnog puta Herceg Novi – Kotor, na odličnoj lokaciji, samo 150 metara udaljenosti od mjesnih plaža i najboljih lokalnih restorana. Sam položaj omogućava vrlo brz kolski pristup kompleksu sa magistralnog puta, dok je pristup plažama omogućen pješačkim putevima na samo par minuta. U blizini se nalazi i Portonovi Resort i to na samo 15-ak minuta pešačke udaljenosti od kompleksa BELAVISTA.

U izgradnji kompleksa BELLAVISTA Baošići će biti korišteni najsavremeniji materijali sa vrhunskim kvalitetom završnih radova i ugrađene opreme. Arhitekturu odlikuje mediteranski stil gradnje u kombinaciji sa modernim i savremenim materijalima, posebna pažnja će se posvetiti vanjskom uređenju koje će obilovati sa dosta zelenila i u kojem će dominirati veliki centralni bazen sa dijelom bazena za djecu i dosta ostalih sadržaja koji će svojim stanarima omogućiti da u okviru ovog kompleksa mogu uživati u svom slobodnom vremenu.

Kompleks BELLAVISTA je podeljen na 6 lamela, odnosno ulaza u okviru kojih će biti savremeno opremljene stambene jedinice - 64 stana različite strukture (jednosobni, dvosobni, dvoetažni i trosobni penthaus stanovi na zadnjim etažama). Objekti u sklopu kompleksa su spratnosti 4 etaže plus podzemne garaže ispod svakog objekta (ukupno 60 podzemnih parking mjesta I 30-ak vanjskih) svaka lamela posjeduje lift.

Kompleks je orjentisan prema jugu te zavisnosti od spratnosti i položaja svaki stan odlikuje otvoren pogled prema moru.

Početak izgradnje kompleksa predvićen je za Septembar 2020. Godine.

Radanović investment o nama